Over Elisabeth

Mijn leven bevat vele hoofdstukken en ik vervul – net als jij – diverse rollen. Ik ben getrouwd, moeder, docent, energetisch therapeut, zangeres. Als wijkverpleegkundige heb ik geleerd echt naar mensen te luisteren. Ik heb veel affiniteit met het begeleiden van rouw en verlies. Sinds augustus 2020 werk ik als docent in het MBO, daar leid ik jonge mensen op tot verzorgende en deel ik veel van mijn ervaringen delen. Het werken met jongeren houdt me jong van geest.

De rode draad door al mijn activiteiten is het diep gevoelde verlangen om met spiritualiteit bezig te zijn. Voor mijn eigen groei en ontwikkeling. En om te delen. Omdat ik daarin ook zoveel te geven heb.

Spiritualiteit

Hoe wezenlijk spiritualiteit voor mij is, ontdekte ik toen ik het losliet. En daar letterlijk ziek van werd. Een burn-out bracht mij terug op het pad der spiritualiteit. Ik ben toen cursussen gaan volgen. Op het gebied van Reiki, aromatherapie, bloesemremedies. Klankmeditatie, labyrintwerk. Alles wat mij steunde in mijn ontwikkeling en in mijn weg terug naar gezondheid.

Je pad vinden

Uit mijn eigen ervaringen ontstond op enig moment de wens om ook anderen te helpen hun pad te vinden. Om hun eigen kracht te ontdekken. Zich bewust te worden van hun missie op aarde. Dat klinkt zwaar. Maar het gaat er ook om vreugde en lichtheid in het bestaan te ervaren. Licht én donker horen onlosmakelijk bij het leven. ‘Pas als het helemaal donker is, zie je alle sterren.’ (Loesje).

Missie

De kunst is om ook in het diepste donker lichtpuntjes te kunnen zien. De vreugde van Zijn te vinden. Dat brengt balans. En rust. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren, dan doe ik waarvoor ik hier op aarde ben. De reden dat ik gestart ben met Dolfijnenergie, Praktijk voor Energiewerk.

En jij?

Waar heb jij behoefte aan? Wat heb je nodig op dit punt in je leven? Misschien wil je dat met me delen. Dan kijk ik hoe en waarmee ik je het beste kan helpen. Of je maakt gewoon een afspraak voor een sessie energietherapie (Reiki), een klankmeditatie of een avondje labyrint lopen. De ervaring ondergaan zegt meer dan 1000 woorden. Neem jij contact op?

Lees ook mijn blogs